Welkom by Jaco se Bybelkoerant

Ek het begin met ‘n nuwe bediening wat deur middel van eposse op intekenaars se tafel beland. Jy kan ook my webwerf Jaco se Bybelkoerant besoek as jy wil sien waarmee ek besig is.

Ek het jou adres iewers gekry en die vrymoedigheid geneem om jou by my verspreidingslys by te voeg. Ek vertrou dat dit vir jou tot seën sal wees.

Natuurlik het hierdie epos ongevraagd op jou tafel beland, en ek wil glad nie ‘n oorlas van myself maak nie. Ek besef maar te goed dat die meeste mense se inmandjie hopeloos te vol is. Neem asb. die vrymoedigheid om uit te teken uit my verspreidingslys as jy so verkies (hoewel ek natuurlik hoop jy gaan dit nie doen nie!).

As jy dink hierdie bediening kan vir iemand wat jy ken, iets beteken, kan jy my laat weet deur hierdie skakel te volg.

Seënwense!

Jaco Thom

image_pdfimage_print

Views: 3

Teken in op my artikels

Teken in op my artikels

As jy inteken, kry jy al die artikels in jou epos posbus!

Sukses! Dankie dat jy ingeteken het.