Goue appels wat in silwer gemonteer is, so is die regte woord op die regte tyd. ’n Goue ring, goue juwele, so is die wyse vermaning vir wie wil luister. (vers 11-12)

My liewe Jemen
Hoe kosbaar om ’n vriendin soos jy te hê! Dankie vir jou briefie, en veral vir jou vriendelike vermaning.
Jy is natuurlik reg, soos gewoonlik. Ek hét in my brief min laat blyk van die genadige voorsiening van die Here (trouens, ek het niks daarvan laat blyk nie!). En dit terwyl ek wéét dat my rykdom werklik ’n gawe uit God se hand is. Hy het alles wat ek aanpak, met oorvloedige seëninge oorlaai.
Snaaks hoe rykdom ’n mens laat vergeet om Boontoe te kyk, nè? Dit lyk my rykdom het die vermoë om ’n mens se afhanklikheid teenoor God, en ook jou erkentlikheid teenoor Hom, te verweer. Dan klop jy jouself op die skouer asof jou besittings jou eie prestasie is, en nie God se louter goedheid nie. Dit het met my gebeur, maar gelukkig het jy my reggehelp. Baie dankie.
Ek is baie opgewonde oor die vooruitsig dat ek julle al drie een van die dae weer sal sien. Julle teenwoordigheid sal werklik luister aan Rehabeam en Maäka se troue verleen. Dankie dat julle gaan kom.
Terloops, Omar het ook sy gelukwense oor die voorgenome troue gestuur, en geskimp dat hy baie graag die huwelik sal wil bywoon. Hy sal hom wat verbeel!
Dankie dat ek bevoorreg is om jou vriend te kan wees!
Groete vir jou mense. Ek sien julle een van die dae!
Salomo ben Dawid

image_pdfimage_print

Hits: 8

Volg en laaik my asb:
onpost_follow
Tweet
Teken in op my artikels

Teken in op my artikels

As jy inteken, kry jy al die artikels in jou epos posbus!

Sukses! Dankie dat jy ingeteken het.