En beskou die geduld wat ons Here met ons het as geleentheid om gered te word. (vers 15)

Die Here dink anders oor tyd as ons, sê die Bybel. As daar dan ’n lang tyd al verloop het vandat die Here gesê het dat Hy weer kom, beteken dit nie dat die Here vergeet het van sy belofte nie; inteendeel, Hy maak meer tyd sodat al meer mense Hom kan leer ken, tot bekering kan kom, omdat Hy nie wil hê dat iemand verlore moet gaan nie.
Elke dag is nog ’n geleentheid wat God in sy goedheid vir ons gee om te gebruik om nader aan Hom te kom, om te groei op die geloofspad, en om vir ander te vertel van Hom. Daarom is dit goed dat ’n mens van tyd tot tyd bestek opneem van die tyd wat verby is. Het jy jou geleenthede gebruik? Wat het jy met God se tyd gemaak? Het jy oor die jare gevorder op die geloofspad? As jy terugkyk op jou lewe, is jy nou nader aan die Here as ’n jaar gelede?
Miskien wil jy, soos ek, skuld voor die Here bely, omdat jy die genadetyd van God misbruik vir jou eie dinge?

_Naskrif:_ Môre begin ons (DV) met die boek Deuteronomium.

image_pdfimage_print

Views: 13

Teken in op my artikels

Teken in op my artikels

As jy inteken, kry jy al die artikels in jou epos posbus!

Sukses! Dankie dat jy ingeteken het.